Frågor och svar

 

Frågor & Svar

Vi har svarat på några av era mest förekommande frågor. Undrar ni något mer så kontakta oss eller ring respektive anläggning.

 
1Hur solar man?

Att sola hos oss är väldigt enkelt!

  1. Rengör huden från smink och ta av smycken.
  2. Välj det solarie/rum du vill sola i och kontrollera att det är ledigt.
  3. Använd ditt Solexpress solkort eller betala kontant i betalboxen som tillhör det solarie/rum du valt. Köp/laddning av solkort samt växel av sedlar till mynt görs i sedelväxlaren som finns uppställd väl synlig nära betalboxarna. (finns även instruktion hur du gör uppsatt på sedelväxlaren). Inom kort kommer vi presentera vår egen app där Ni kan betala med betalkort & swish.
  4. Välj hur lång tid du vill sola med +/- knapparna på boxen om du använder solkort eller Stoppa in mynt för beloppet du vill sola för, när du är nöjd bekräfta med OK-knappen.
  5. Du har nu 2 min på dig att rengöra solariet och smörja in dig med någon av våra solkrämer som finns att köpa i varuautomaten. Glöm inte att använda skyddsglasögon samt att rengöra solariet efter dig.
2Jag är intresserad av att starta ett solarium, hur gör jag?
Ok, det är en hel del att tänka på, men är du redan en ”kollega” i branschen eller en person som vill in i branschen så finns det möjlighet att gå med i ”Solexpressfamiljen”. Vi ställer krav på våra medlemmar att de har rätt värderingar & andra förutsättningar för att lyckas, men om Ni är intresserad så går det bra att kontakta oss för mer information! Solexpress har alla leverantörskontakter klara och vårt koncept har gjort oss marknadsledande som solariekedja, ett betyg som vi är stolta över.
3Hur köper man ett Solexpress solkort & hur laddar man på detta?
Solkortet köps genom att man trycker in ”knapp 2″ uppe till höger på våra sedelväxlare, då står det ett belopp i displayen, betala exakt detta belopp med hjälp av 20-kronorssedlar eller med mynt. (Det går EJ att betala med en 100-lapp). Solkortet kommer sedan ut nere till vänster, för in detta uppe till höger och fyll på med jämna 100-belopp för att få den aktuella bonusen! På Solexpress Hantverkargatan/Kungsholmen köps solkortet i varuautomaten, detta kan sedan fyllas på i betalstationen.
4Solexpress är nu Stor-Stockholm´s största solariekedja, hur gör man om man saknar en anläggning nära sig själv?
Maila oss på Solexpress om vart Ni vill att vi skall öppna, har Ni dessutom ett tips om en ledig lokal som leder till en etablering så kommer Ni belönas!
5Varför envisas vissa andra mindre ”kollegor” med att härma Er?
Ja, vad ska man säga? Vi tar det som en bekräftelse på att vi är bra, sedan kan det vara lite synd om dem själva eftersom de endast kopierar andra istället för att bygga upp något eget! Eller som ordspråket säger: ”Den som går i andras fotspår kommer aldrig först”
Trevlig solstund!

KONTAKT